Collagen Caffein Biotin Şampuan Saçlarınızı Nasıl Güçlendirir?



Collagen; Vücudumuzda en çok bulunan proteinlerden birisidir.Yaş ilerledikçe insan vücudundaki kolajen miktarı azalır. Bu da saçların dökülmesine ve cansızlaşmasına neden olur. Colllagen sayesinde saç kayıpları azalır. Saçların daha sağlıklı olmasına yardımcı olur.

Caffein; Saça uygulandığında saç diplerine ulaşır ve onları uyarır. Böylece saç kaybını önler ve saçların uzamasını sağlar. Ayrıca saçın ömrünü de uzatır. Saçı şekillendirmeye yardımcı olur ve daha parlak bir görünüm kazanmasını sağlar, yeni saçların oluşmasına yardımcı olur, zarar gören hücrelerin onarılmasını ve saç uzamasını hızlandırdığı da görülmektedir.

Biotin; Literatürde Vitamin B ailesine mensup yada H Vitamini olarak da bilinir.Ayrıca Güzellik Vitamini olarak da bilinir. Özellikle saçların doğal bir parlaklığa sahip olması ve güçlenmesine yardımcı olur.Saçın kalitesini artrıp sağladığı gibi saç uzamasının hızlnamasına da destek olur.

At Kuyruğu Bitki özü; Saç folikülleri ve saç derisinin daha iyi beslenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda saç ve saç derisinin temizleyerek daha rahat nefes almasını sağlar.

B5 Vitamini; Saçların uzamasında ve saç sağlığını koruma da etkili olup saçların daha sağlıklı görünümüne yardımcı olur.